Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

1299!! #KnightOnline #KnightOnlinepvp .eu 1 Eylül Pazar Saat 21:50'de açık olacak.
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]

Giriş yap

Şifremi unuttum

Counter Strike #CounterStrike 1.6 şimdi.Özel sunucuda! İndirmek için Buraya Tıklayınız >>> [TIKLAYIN] İP ADRESİ : 95.173.174.37 (NOT:Bağlanmak için konsol penceresini açıp 'KLAVYEDE SOL ÜSTTE ESC'NİN ALTINDA e TUŞUNA BASIP AÇABİLİRSİNİZ.' Connect İPADRESİ olarak bağlanın.)

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_lcap96%1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_lcap1%1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_lcap1%1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_lcap3%1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-

Genel Kurul Toplantısı, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ile kısa süre önce aramızdan ayrılan dernek üyeleri Rüştü Cenap Yıldırım, Tevfik Erdal Akış, Ali Rıza Özkan ve 1907 Fenerbahçe Derneği Kurucu Başkanı Mustafa V. Koç anısına yapılan saygı duruşunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle başladı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2016 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.

Dernek üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz